ترشي فلفل دلمه
نوشته شده توسط : پرهام بيات

مواد لازم :

 

فلفل دلمه ای سبز                      6 عدد متوسط

فلفل دلمه ای قرمز                      1 عدد

سیر                                         3-4 حبه

لیمو ترش                                  1 عدد

نمک                                         2 قاشق غذا خوری

دانه فلفل نسائیده                       1 قاشق غذا خوری

گلپر                                          1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه                                 1 قاشق چایخوری

سرکه قرمز                                   به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

 

فلفل ها را از وسط نصف کنید، مواد داخل آنها را خالی کنید و دور بریزید . بعد از شستشوی کامل فلفل ها، آنها داخل سبد بگذارید تا کاملا خشک شوند .  

بعد به قطعات نگینی یکدست برش بزنید و کنار بگذارید .

سیر را نگینی ریز خرد کنید.

لیمو را برش حلقه ای بزنید و هسته های آنرا جدا کنید .

نمک، فلفل و گلپر را با هم مخلوط کنید .

 

یک کاسه متناسب با اندازه مواد آماده کنید ، فلفل های خرد شده، سیر، برش های لیمو و دانه های فلفل را داخل کاسه بریزید و مواد را به آرامی مخلوط کنید.

نیمی از مخلوط ادویه ها لا به لای مواد بریزید و کاملا هم بزنید .   

 

              

 

روی کاسه را با سلفون محافظ بپوشانید و به مدت 6-8 ساعت داخل یخچال بگذارید تا مواد آب بیندازند.

در این مدت چند بار مواد را هم بزنید تا کاملا مزه دار شوند .

بعد  مواد را داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آنها خارج شود .

شیشه مورد نظر برای تهیه ترشی را آماده کنید و تمام مواد را داخل آن بریزید . لابه لای مواد و در انتها روی مواد ترشی را با باقیمانده مخلوط ادویه ها پوشش دهید و در انتها سرکه قرمز را روی ترشی بریزید تا شیشه کاملا پر شود.

بهتر است این ترشی از ابتدا داخل یخچال یا جای خیلی خنک و دور از هرگونه تابش نور نگهداری شود.

 

بعد از سه هفته ترشی فلفل دلمه ای آماده مصرف است .

ماندگاری این ترشی نیز نسبت به سایر انواع مشابه کمی بالاتر است و تا یک سال قابل استفاده است.

 

نکته :

می توانید برای یکدست شدن قطعات فلفل از انواع خرد کن مشبک استفاده کنید .

 

بهتر است بعد از مخلوط کردن مواد، آنها را داخل آبکش بریزید و آبکش را داخل کاسه قرار دهید و داخل یخچال بگذارید . در اینصورت مواد ترشی در اثر تماس طولانی مدت با آب حاصله نرم و لزج نخواهند شد.

 

استفاده از سرکه سفید برای تهیه این ترشی توصیه نمی شود . سرکه سفید طعم این ترشی را نسبتا تیز میکند.

شیشه ای که استفاده میکنید بهتر است دهانه گشاد داشته باشد و کاملا تمیز و خشک باشد.

منبع مطبخ خاله خانم




:: موضوعات مرتبط: انواع ترشي , ,
:: بازدید از این مطلب : 1016
|
امتیاز مطلب : 64
|
تعداد امتیازدهندگان : 16
|
مجموع امتیاز : 16
تاریخ انتشار : 28 تير 1389 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: